Välkommen till nya Eruma.se

Hello World!

Efter ett år med mycket slit och jobb har jag äntligen byggt färdigt min nya portfoliohemsida.
Sidan är byggd i WordPress, med ett eget skapat tema inspirerat av bl.a. Twentytwelve och Twentyeleven.
Temat har utseendemässigt byt skepnad flera gånger under 2012 och 2013, men designen börjar äntligen falla på plats.

Majoriteten av projekten på sidan är från 2009 till 2011 med planen att visa upp lite nya saker jag lärt mig skapa under den närmsta tiden.
En annan fördel med att eruma.se nu är funktionell igen, är att jag nu kan använda sidan för att berätta om mina nyare projekt och vissa upp delar av processen.

Härnäst så kommer jag göra ett mindre projekt där jag ska bygga ett nyhetsbrev.
Jag gjorde ett liknande projekt under min Praktik/LIA hos Gyro: Scandinavia (numera DamnGoodAgency) men känner att jag borde lära mig göra det igen för att det är en bra sak att kunna. Inte direkt varje dag man kodar i tabeller numera. 🙂

Om den här sidan går ner under den kommande veckan så kan ni se vad som händer på antingen Eruma @ Google+ där jag har status uppdaterat ett antal gånger under utvecklingsperioden, eller via min Twitter @Eruvaeron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.