Uppdatering 2016-09-13

Efter mycket tid har jag äntligen aktiverat nya temat för min portfolio.

Detta temas kod och struktur är delvis baserat på _underscore samt mitt tema för min allmäna blogg på tobiasarud.se (Chessbox Theme).

Stilmässigt var jag främst influerad av ett projekt vi hade i HTML+CSS kursen på Nackademin där vi byggde en hemsida för en hypotetisk webbyrå. Det projektet gjorde att jag ville införliva delar av den designen samt lägga till mina egna design element för den här sidan.

Stilmallen är byggd med SASS och flexbox är ett viktigt inslag i temat.

Framtida uppdateringar under September

Nu när grunddesignen är klar kommer jag fokusera på bl.a. projekt/portfolio delen av sidan. För närvarande använder jag ett plugin Arconix Portfolio, men vill helst skriva min egen custom post type för projekt och bygga upp main sidan annorlunda.

Funderar också på att använda en page-builder (min egen kanske) för att bygga lite roligare pages.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.